Kunsthall Oslo

Sara Eliassen – The Feedback Loop: Fragmented

30. november-16. desember 2018
Munchmuseet i bevegelse-Kunsthall Oslo
Dronning Eufemias gate 34

Skjermene vi møter i hverdagen bombarderer oss med en strøm av nye inntrykk. Hva betyr det for hvordan vi oppfatter virkeligheten? Utstillingen trekker linjer mellom tidlig filmhistorie og vår tids konstante strøm av levende bilder på skjermene vi omgir oss med. Den viser også hvordan kunstnere bruker film og video til å utfordre etablerte sannheter og fortellerformer. Hvordan bidrar smarttelefoner og reklameskjermer til å forme våre egne minner?

Blant arbeidene som vises i utstillingen er et nytt samarbeidsprosjekt mellom Eliassen og den eksperimentelle filmskaperen Leslie Thornton. I tillegg har Eliassen invitert Lynn Hershman Leeson og Colectivo Los ingrávidos til å bidra med egne arbeider.
 
 
 

Comments are closed.

© 2020 Kunsthall Oslo — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑