19. januar kl. 18
Rostockgata 2-4
0191 Oslo

Kunsthall Oslo har gleden av å ønske velkommen til Det koster en arm og et bein, en ny performance av Marthe Ramm Fortun (med Stina Högqvist og Will Bradley), som en del av utstillingen Oslo museum for samtidskunst.

Forfriskninger serveres fra kl 17. Performance kl 18. Utstillingen Oslo museum for samtidskunst holder åpent til og med kl 19.

Marthe Ramm Fortun (Oslo, 1978) bor og arbeider i Oslo. Hun har nylig holdt performancer på KW Institute of Contemporary Art (Berlin), Beaux-Art (Paris), Bozar Center for Fine Arts (Brussels), Stavanger Kunstmuseum (Stavanger) og Henie Onstad Kunstsenter (Høvikodden). Skrive byen, skrive den om er tittelen på hennes siste solo-utstilling på Unge Kunstneres Samfund (UKS) i Oslo, og hun har også nylig samarbeidet med Kasper Bosmans på duo-utstillingen Yesterday was different på Komplot i Brussels. Fortun har publisert 100 situasjoner (Aschehoug, 2013) i Stemmer serien, som markerte 100 årsjubileet for kvinners stemmerett i Norge, og Inverted Sky; Letters to Jackie (Blackdog Publishing, 2014), basert på et stedspesifikt prosjekt på Grand Central Terminal for Performa 13 (New York, 2013). Fortun er gjesteforeleser ved Kunsthøyskolen i Oslo (KHiO).  

foto: Christian Belgaux