Kunsthall Oslo

Sexy Bydel

Forestilling ved Barcode under Oslo Kulturnatt
15. september 2017 kl 22:00 – 23:30
Oppstart: Annette Thommessens Plass, ved Schweigaardsgate (Skatt Øst)

Deltagende kunstnere:
PER WESTERLUND (SE)
KIRSTY KROSS (AU)
LILIBETH CUENCA RASMUSSEN (DK)
SEXY BOYFRIENDS (SE/NO)
ANNA DANIELL (NO)
NIELS MUNK PLUM (DK)
WUNDERKIND COLLECTIVE (IS)
BORGEN ÅNDELIGE KOR (NO)

SEXY BYDEL er et kunstarrangement og en performance-musikal som utspiller seg i Bjørvika, med utgangspunkt i Barcode, i regi av kunstnerduoen Sexy Boyfriends aka Eirik Slyngstad og Josefin Jussi Andersson.

Prosjektet bruker Bjørvikas pågående tilstand av transformasjon som scene for en forestilling i flere akter, hvor publikum guides gjennom et landskap performancer. Programmet for forestillingen består av syv inviterte nasjonale og internasjonale kunstnere, som bidrar med hver sine akter og utgjør en til sammen to timer lang musikalsk forestilling. Denne starter på Annette Thommessens plass ved Schweigaardsgate, fortsetter over gangbroen Akrobaten mot Dronning Eufemias gate, går videre rundt Barcodes bygninger, før den havner nede i Barcode-rekkens parkeringshus.

Publikum ønskes velkommen til en scene, hvor musikalske, visuelle og poetiske innlegg søker å ta plass i en debatt rundt utformingen av det offentlige rom. SEXY BYDEL forholder seg til hvordan byen, både aktivt og passivt, omformulerer sin identitet. Er transformasjonen av byens fasade – i formen av Barcode – basert på en drøm om en ny identitet? Kan byplanlegging sammenlignes med konseptet drag?

Sexy Boyfriends inviterer publikum til mingling med forfriskninger ved prosjekt-lokalet i Trelastgata 17 etter endt forestilling. Velkommen!

SEXY BYDEL er produsert i samarbeid med Oslo Kommunes Kunstordning og Kunsthall Oslo som en del av programmet Soft City, med støtte fra Kulturrådet og KORO/URO.

Comments are closed.

© 2021 Kunsthall Oslo — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑