Torsdag 13. oktober
kl. 11-17
A traveler’s guide for those lost in a land where no one speaks their language
, plakat, 2011

Plakaten viser en kopi av omslaget til boken The Divided Self: An existential Study in Sanity and Madness av psykiateren R.D. Laing, utgitt i 1960. Tittelen på boken og navnet på forfatteren er fjernet. Arbeidet inngår i et større prosjekt hvor Vetterstad utforsker schizofreni som betegnelse på en psykisk tilstand og som begrep for å beskrive det sen-kapitalistiske samfunnet.

Kjersti Vetterstad er utdannet fra Konstfack, Stockholm i 2010. Hun deltok nylig i SQUID, Parallellaksjonens sommerskole på Kunsthall Oslo ogWunderbaumWanderlustWunderkammer på Harpefoss Hotell, Harpefoss. Sammen med Monica Winther har hun opptrådd en rekke ganger med Mom and Jerry. Vetterstad bor og arbeider i Oslo og Berlin

http://kjerstivetterstad.com/