Søndag 9. oktober
kl. 12-17

Dina Danish’ arbeider kombinerer konseptkunstens forkjærlighet for språk og struktur med en interesse for det absurde, misforståelser, feiloversettelse og overtro. Danish viser et nytt videoverk i utstillingen Run, Comrade, The Old World Is Behind You.

Danish deltok under Kunsthall Oslos åpningsutstilling I Must Say That at First it Was Difficult Work. Hun har nylig hatt en soloutstilling ved Jeanine Hofland Gallery, Amsterdam og tatt del i gruppeutstillinger ved SFMOMA, San Francisco og Annet Gelink, Amsterdam. Hun deltok også i utstillingen A Fantasy for Allan Kaprow ved CIC Cairo, og ved Kurt Schwitters’s Ursonata på Kairo-paviljongen i Amsterdam Biennialen. Dina Danish, født 1981 har studert i Kairo og San Francisco. Hun bor og arbeider i Amsterdam, Nederland.

http://dinadanish.com