Torsdag 6. oktober
Spå, 2011
Performance kl 16:00

NB! Begrenset antall plasser.  Påmelding innen 04.10. Performancen er nå fullbooket

En finansmann prøver å forklare kapitalismens forståelse av begrepene verdi, penger, abstraksjon, tid, fremtid, talent, intuisjon, risiko, ansvar, transaksjon og inspirasjon. Samtidig forsøker han å relatere disse termene til sine personlige overbevisninger, ambisjoner og håp. Monologen er basert på et intervju med en finansrådgiver for verdens største bank, HSBC.

Les monologen

Performancen ble fremført i styrerommet til KLP, i etasjen over Kunsthall Oslo. Publikum ble ledet ut av kunsthallen, rundt bygningen, inn hovedinngangen på den andre siden, og gjennom sikkerhetssjekken.

Fremført av skuespiller Ole Johan Skjelbred
Foto av Espen Hagestrand

Marianne Heiers seneste utstillinger og prosjekter inkluderer Jamais-Toujours, Stenersenmuseet, Saganatt, Maihaugen Kulturhistoriske Museum, Lillehammer, Protective Coloration, CCS/Bard College, Annadale-on-Hudson, USA; En helt alminnelig udstilling, Overgarden, København; Going to Market, Henie Onstad Kunstsenter, Høvikodden; Kunsten å falle – fotografier av norsk performance og prosesskunst 1966-2009, Preus museum, Horten; Oil, Welfare and Fair Oil, Garanti Gallery og Platform Garanti, Istanbul, Tyrkia.

Marianne Heier er født 1969 i Oslo hvor hun bor og arbeider.
www.marianneheier.org