My Father is Still a Communist: Intimate Secrets to be Published, 2011

Onsdag 5. oktober
kl. 11-17

Filmen My Father is Still a Communist: Intimate Secrets to be Published tar utgangspunkt i lydbrevene foreldrene hans (Rashid Ghossein og Miriam Hamade) utvekslet under den libanesiske borgerkrigen da de var tvunget til å leve adskilt, og kan sees som et forsøk på å rekonstruere dette forholdet. Filmen ble først vist under Sharjah Biennalen tidligere i år.

Ahmad Ghossein studerte Theatre Arts ved det libanesiske universitetet i Beirut. Han vant prisen som beste regissør under Beirut International Film Festival(2004) for kortfilmen Operation N… Han har siden regissert flere dokumentarer og videoarbeider som 210m(2007),produsert av Ashkal Alwan, Faces Applauding Alone (2008), ”what does not resemble me looks excactly like me” med Ghassan Salhab og Mohamad Soueid(2009) og An Arab Comes to Town (2008) som er en dokumentar filmet i Danmark og produsert av DR2. Ghosein er også skuespiller og en av grunnleggerne av Maqamat Dance Theatre.

http://www.sharjahart.org/projects/projects-by-date/2011/my-father-is-still-a-communist-intimate-secrets-t