Virkelighet – Triptyk

Søndag 25. september
Performance kl 15:00 etterfulgt av diskusjon.

Hvorfor er kunsten så grådig etter virkelighet i vår tid? Forsvinner den sosiale virkeligheten i det den blir iscenesatt? Krever det fiksjonelle og det dokumentariske to ulike språk? Pia Maria Roll presenterer et nytt arbeid; Virkelighet-Triptyk. Det er en iscenesatt samtale mellom Siri Forberg, regissør Kai Johnsen og scenekunstner Pia Maria Roll. Musikk ved Jon Platou. Performancen etterfølges av en diskusjon hvor publikum oppfordres til å delta. Moderator er teaterviter og skribent Anette Therese Pettersen.

Pia Maria Roll, født 1970, er skuespiller og scenekunstner. Hun bor og arbeider i Oslo. Roll fikk mye oppmerksomhet for stykket The Street Scene i 2009. Roll skrev manus til og co-regisserte Over Evne III (2010), en “oppfølger” til Bjørnsons egen Over Ævne II, med dokumentariske paralleller til vår egen tid. Stykkene er produsert i samarbeid med Marius Kolbenstvedt. http://www.overevne.no