Finissage: Klesbyttedag + vintagemarked + utescene med Andreyun og Akuvi

Rostockgata, Oslo.
Lørdag 14. august kl. 14.00-18.00

14. august nærmer det seg avslutning for utstillingen vår «In the Eyes of the Child», men ikke vær redde! For vi avslutter utstillingen og sommeren med et stort SMELL! Vi stenger gata for et utendørs sceneshow med artistene Akuvi, Andreyun og flere unge rappere, dansere og slampoeter, og vi arrangerer klesbyttedag og et helt unikt vintagemarked med klær fra Yves Bodega, Aces og Altum-Filius. Njokobok selger senegalesiske retter fra utegrillen. DJ Dark Mark spiller plater og Soul Sessions Oslo inviterer alle til å bli med på jam.

Markedet varer fra kl 14-17.

Klesbyttedagen fungerer slik:

Sceneshow fra kl 16-18:
Se artistene Akuvi, Andreyun opptre på utescenen. I tillegg kan du høre rapperne Farhad Soufi og D4NC3 og slampoet Sana El Moussaoui fra Agenda teXt og Limitless (Agenda X og Spkrbx).

Inne kan du sjekke ut utstillingen vår (gratis inngang!) og se resultatene fra våre workshops i sommer, som maleri, foto, graffiti og silketrykk på både klær og skateboards!

Kom innom for vakre klesplagg, chill musikk, god stemning, en dritfet utstilling, mange opptredener og forfriskninger.

Hilsen ungdomsrådet på Kunsthall Oslo.

Utstilling og workshops er del av prosjektet Oslo Kunst- og Kunnskapsverksted, et samarbeid mellom Kunsthall Oslo, Agenda X og Forandringshuset Grønland, og støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen, Bergesenstiftelsen, Fritt Ord og Kulturtanken.