Family Reggae Disco

frd-logo2

Lørdag 10. mars 2012 kl 12-16
Family Reggae Disco
Deichmanske Bibliotek, hovedbibliotekets foredragssal på Arne Garborgs plass
Gratis adgang

Foredragssalen på Deichmanske hovedbibliotek blir lørdag 10. mars omdannet til discotek for hele familien når Family Reggae Disco flytter inn.

Tegneworkshop for barna, ansiktsmaling, sjonglering, lesekrok med barne- og reggaelitteratur, boller og saft. Arrangementet er gratis og passer for alle.

Family Reggae Disco ble startet i 2005 på MS Innvik av DJ Dominic Reuben og har siden funnet sted månedlig med base på Nordic Black Theatre, i tillegg til turneer i Norge og utlandet. Family Reggae Disco består av Dominic Reuben, DJ Harmony, Spinn Cirkus og Alando Bernard.
På Deichman vil det i tillegg bli arrangert tegneworkshop av kunstneren Karin Erixon.

Kunsthall Oslo og Deichmanske bibliotek samarbeider om Det utvidete bibliotek – en programrekke som løper fra desember 2011 til og mai 2012, og som for det meste foregår i Hovedbibliotekets foredragssal på Arne Garborgs plass. Kkunstnere, filmskapere, poeter og akademikere gjør performancer, filmvisninger, workshops og forelesninger som kombinerer kunst- og kunnskapsproduksjon. Alle arrangementene har gratis adgang. Deichmanske Bibliotek, hovedbibliotekets foredragssal på Arne Garborgs plass.

Det utvidete bibliotek er støttet av Institusjonen Fritt Ord og Norsk Kulturråd.