Look Inside

Nils Bech
16. mars 2012
Akustisk konsert kl 20.00

Look Inside August 2010-June 2011 er en akustisk konsert-performance, en ny produksjon basert på den siste musikken til Nils Bech i samarbeid med musikerne Bendik Giske, Ole Henrik Moe, Kari Rønnekleiv og Julian Skar.

Konserten er en selvbiografisk performance med utgangspunkt i Bechs personlige erfaringer som blir forsterket med musikalske arrangementer. I forhold til de tematiske problemstillingene som berøres i performancen på Kunsthall Oslo har Nils valgt malerier og skulpturer av kunstnere (hans mor, venner og nære samarbeidspartnere) som representerer ulike deler av hans personlige utvikling. Disse arbeidene vil fungere som scenografi under performancen. Verker av Ida Ekblad, Lina Viste Grønli, Liv S. Grønlund og Institutt for Degenerert Kunst.