Tekstallianse 2011

Last ned presseklipp her

Tekstallianse 2011 arrangeres 19.- 20. august på Kunsthall Oslo, 0047, 1857 og på Blå. Denne helgen samles over 100 nordiske småforlag, festivaler, tidsskrifter, gallerier, organisasjoner og nettverk til messe og festival i Oslo.

Tekstallianse er en messe og en festival som viser frem bredden og mangfoldet blant små, mellomstore og mer eller mindre uavhengige og idealistiske aktører innen litteratur, musikk, billedkunst og teater. Felles for alle utstillerne er en vilje til å etablere et alternativ til den kulturelle offentligheten de store forlagene og de største avisredaksjonene representerer.

I tillegg til messen, hvor hver av deltakerne har egen stand, vil det foregå debatter, lanseringer, opplesninger, foredrag og konserter [link til program].

Tekstallianse ble arrangert for første gang i 2008. Festivalen har nå etablert seg som et viktig møtested for en alternativ kunstnerisk og kritisk offentlighet, og tiltrekker seg et stort publikum.

For mer informasjon, last ned Tekstallianses programmet her

Initiativtakere er Audiatur, Broken Dimanche Press, dssp, Feil Forlag, House of Foundation og Substrat.

www.tekstallianse.no