Liza Béar: Avalanche, A Unique Media Phenomenon

Liza Béar: Avalanche, A Unique Media Phenomenon
onsdag 8. December kl19

I forbindelse med forlaget Primary Information´s gjenopptrykk av Avalanche (1970-1976), Torpedo har vi invitert grunnlegger og gjenlevende redaktør Liza Béar til Oslo for å holde en presentasjon.

Avalanche har blitt beskrevet som en blanding av magasin, artists book og utstillingsrom i trykt format. Magasinet undersøkte datidens nye kunstformer fra kunstnernes eget perspektiv som konseptkunst, landart, body art og videokunst og inkluderte kunstnere som Bas Jan Ader, Vito Acconci, Laurie Anderson, Joseph Beuys, Chris Burden, Daniel Buren, Gordon Matta-Clark, Hanne Darboven, General Idea, Gilbert & George, Bruce Nauman, Steve Paxton, Yvonne Rainer, Robert Smithson, Joel Shapiro, Jack Smith, Keith Sonnier, William Wegman, Lawrence Weiner, the Western Front, og Jackie Winsor.

 

Liza Bear's talk at Torpedo/Kunsthall Oslo