PUCE MARY er Frederikke Hoffmeier, en av de sterkeste utøverne innen råere dansk elektronisk musikk, power electronics og noise. Hoffmeier opptrer solo under artistnavnet Puce Mary, men har også et samarbeid med svenske Sewer Election og har utgitt musikk på Posh Isolation, Second Sleep og IDEAL.

Puce Mary – Live At Click Festival – YouTube

FAMILY UNDERGROUND er en trio fra København med lang fartstid i den danske undergrunnen. I en periode på over 10 år har de bygget opp sin psykedeliske dronerock med en vegg av vokal, synther og gitarer, og har en rekke utgivelser bak seg på bl.a. Not Not Fun, Qbico og American Tapes.

Family Underground Live Turku – Finland – YouTube

G.E.K eller Gud er Kvinde er Johannes Lund & Maria Bertel på baritonsaxofon og trombone. Både Lund og Bertel er pådrivere bak konsertstedet Mayhem i København og sentrale i kunst- og musikkollektivene Yoyooyoy og Egetværelse. Bertel spiller trombone i Selvhenter og Lund har en rekke utgivelser bak seg under navnet Johns Lunds. G.E.K er kaotisk støy-improv av beste sort på store, tunge og høytlydende blåseinstrumenter.

G.E.K. live at mayhem 25th oct. 2013 – YouTube

T.R. KIRSTEIN er kunstner og musiker. Han har en rekke komposisjoner, installasjoner, utstillinger og konserter bak seg og har samarbeidet med blant andre Tony Conrad, Pär Thörn, Goodiepal, Johs Lund, Jacob Kirkegaard, Leif Elggren, Rhys Chatham, CM von Hausswolff. Kirstein spiller i konstellationer som STOF, Lights People og trommeduoen To\To, med konserter og utstillinger på Roskilde-festivalen, Transmediale i Berlin, Kaliningrad og Fylkingen i Stockholm.

På Kunsthall Oslo vil han fremføre det elektroniske verket DRUG.

http://vimeo.com/69154293

Mayhem is a live music venue in Copenhagen founded by the artists and musicians Maria Bertel, Tobias R Kirstein, Johannes Lund and Sune TB Nielsen. «Mayhem is a venue for extreme and experimental sound and music run by artist and musicians. It’s a hard to find place, situated on the outskirts of Copenhagen. A small place with a big PA, hidden behind grafitti covered walls.» More info.

Mayhem in Oslo is programmed and co-organised by Johannes Lund (Copenhagen) and Jon Wesseltoft (Oslo). The second half of the project is a return event, where musicians from Oslo perform at Mayhem later this year. Mayhem in Oslo is the first event of Soft City, a series of art/performance events organised by Kunsthall Oslo at venues around the city through until September. Soft City is supported by the Nordic Culture Point, the Nordic Culture Fund, URO and The Norwegian Arts Council.