Sound Versus System: papirbaserte verk, visuell poesi og andre arbeider

tenvik_drawing_detail

19.okt-21.des
Papirbaserte verk, visuell poesi og andre arbeider av Jorunn Aanderaa, Synnøve Anker Aurdal, Gene Dalby, Lina Viste Grønli, Elisabeth Haarr, Marianne Hurum, Morten Kvamme, André Tehrani, Constance Tenvik, Ingrid Torvund.

Som en del av høstens program på Kunsthall Oslo, Sound Versus System, presenterer vi en utstilling med papirbaserte verk, visuell poesi og andre arbeider av ti norske kunstnere og poeter: Visuelle dikt fra Jorunn Aanderaas sjeldne bok Hansen på jorden (1966), en hittil usett tegning av Synnøve Anker Aurdal, dikt av Gene Dalby, et nytt verk av Lina Viste Grønli, protestbanner av Elisabeth Haarr, fotogram av Marianne Hurum, tegning av Morten Kvamme, verket Land of 564 Dances av André Tehrani, tankekart og kaostegninger av Constance Tenvik og broderte tekstiler av Ingrid Torvund.